El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Iniciativa Ciutadana per la Gestió Pública de l’Aigua organitzarà una jornada sobre la gestió de l’aigua

La plataforma planteja aquest acte en resposta a unes jornades per la gestió de l'aigua plantejades per la regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Alcoi, i en les quals la Iniciativa Ciutadana no ha volgut participar per allò que consideren un "desgavell organitzatiu".

La jornada serà realitzada per la plataforma ciutadana el pròxim mes d’abril, i comptarà amb la participació d’especialistes i de protagonistes d’experiències de recuperació de la gestió pública.

La plataforma planteja aquest acte en resposta a unes jornades per la gestió de l'aigua plantejades per la regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Alcoi, i en les quals la Iniciativa Ciutadana no ha volgut participar per allò que consideren un "desgavell organitzatiu". Aquest desgavell faria referència als continus canvis tant en la data de celebració com en el format previst.

"L'Ajuntament d'Alcoi ha canviat la data de celebració en dos ocasions, per a finalment, quan teòricament faltava només una setmana per al dia previst, ajornar-les, sense donar cap data", asseguren en un comunicat, tot açò sumat a un canvi "sense justificació" en el format previst, "decidint a última hora que es limitarà a només 3 hores a la vesprada, en les quals s'haurien de concentrar les exposicions de 4 ponents".

En aquesta situació veuen "una prova més de la falta de transparència a l'hora d'accedir a diversa informació sobre la gestió que du a terme Aqualia", de fet, asseguren haver presentat dos queixes al Síndic de Greuges per accedir a determinats documents que havien sol·licitat.