El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La iniciativa ‘Stock Fora’ torna a Alcoi amb 15 comerços adscrits

La iniciativa ‘Stock Fora’ torna a Alcoi amb 15 comerços adscrits / Comunicació Alcoi
A més la companyia ‘Diamante y Rubí, Títeres y Animaciones’ portarà una modalitat de teatre anomenada Lambe Lambe

15 comerços d’Alcoi estaran presents en la iniciativa ‘Stock Fora’ els pròxims 2,3 i 4 de març a l’Àgora.

La iniciativa ‘Stock Fora’ torna a Alcoi els pròxims 2, 3 i 4 de març a l’espai Àgora, on 15 negocis adscrits a la Federació de Comerç presentaran gènere de la passada temporada a preus rebaixats. Per part de Santi Segura, representant dels comerços participants ha dit que “és com un oulet de tots els nostres productes d'altres temporades, hi haurà roba d'home i dona, òptica, perfumeria..”.

Els horaris seran, el dia 2 de 17-21 hores, el dia 3 de 10-14 i 17-21 hores I el dia 4 de 10-14.30 hores.

La regidora de Comerç, Vansesa Moltó, ha presentat aquesta iniciativa i ha dit que “És una oportunitat per conéixer el nostre comerç local, un comerç de proximitat, un comerç que a més de donar vida als nostres carrers, també dóna treball als nostres veïns”

A més hi hauran més sorpreses, la companyia alcoiana Diamante y Rubí Títeres y Animaciones portarà una modalitat de teatre anomenada Lambe Lambe, originària de Brasil i que ha sigut representada a l’estat espanyol en comptades ocasions. Alberto Diaz de la Quintana, de la companyia, ha explicat com són aquestes representacions: “Es fa en caixetes molt xicotetes i que es veu de dos en dos o d'una en una persona, amb una duració de dos minuts i cada dia es canviara de representació”

Des de la regidoria animen a tots a anar i gaudir d’unes jornades enriquidores amb els comerços i les animacions.