El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La innovació en l'ensenyament tècnic es dóna cita en Alcoi

Presentació del Congrés amb el regidor d'Universitat (esquerra), el director del Campus (centre), i el vicedirector del comité organitzador del Congrés.

Consulta tota la informació de l'esdeveniment en la plana web del congrés.

Del 17 al 19 de juny el Campus d'Alcoi de la UPV acollirà la 27a edició del Congrés Universitari d'Innovació Educativa en els ensenyaments tècnics. Es tracta d'un fòrum d'intercanvi d'experiències i difusió d'innovacions en el camp de l'educació superior, i especialment de les enginyeries. S'espera la participació d'unes 250 persones.

Serà la primera vegada que una ciutat d'envergadura mitjana com Alcoi aculla aquest congrés, que fins ara s'havia organitzat fonamentalment en capitals de província. En el marc d'aquest encontre tindrà lloc a més la reunió anual de directors i directores d'escoles d'enginyeria tècnica d'Espanya.

Públic a què està enfocat el Congrés

Està dirigit a tots els agents implicats en el procés d'aprenentatge i aplicació dels ensenyaments tècnics: docents, investigadors, estudiants i personal d'administració i serveis de les universitats, entre altres. Així com per a professionals i associacions en l'àmbit de l'enginyeria i altres disciplines relacionades. No obstant això s'organitzaran sessions específiques amb alumnes preuniversitaris per a donar-los a conéixer els ensenyaments tècnics.

Inscripció

El primer termini per a formalitzar inscripcions finalitza el 17 de maig, a través del web del Congrés. Els treballs a presentar es podran inscriure en format de comunicació oral o en format pòster. La termini per a entregar els treballs finalitza el 15 d'abril, mentre que la notificació d'acceptació serà el 10 de maig.

El director del Campus d'Alcoi de la UPV, José Ignacio Torregrossa, ha avançat que Ximo Puig serà el president d'Honor del Congrés, un congrés que com ha recordat el director s'emmarca dins d'un circuit d'iniciatives que inclouen el XXXVIII Congrés Nacional d'Estadística i Investigació Operativa (del 3 al 6 de setembre), o el recent 44° Simpòsium de l'Associació Espanyola de Químics i Coloristes Tèxtils.