El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La innovació i les noves tecnologies seran la gran aposta per a la Fira de Tots Sants de Cocentaina

La innovació i les noves tecnologies seran la gran aposta per a la Fira de Tots Sants de Cocentaina / Ajuntament de Cocentaina
L'Ajuntament de Cocentaina ha signat un conveni de col·laboració amb l'Institut Tecnològic Tèxtil (AITEX)

La Fira de Tots Sants de Cocentaina tindrà els últims projectes innovadors desenvolupats per AITEX i un any més apostarà per la innovació i les noves tecnologies

La 671a edició de la Fira de Tots Sants de Cocentaina seguirà apostant per la innovació i les noves tecnologies vist que l'ajuntament de la localitat ha firmat un conveni de col·laboració amb l'Institut Tecnològic Tèxtil (AITEX), referent en el sector de la innovació, per tal de coordinar la participació d'aquesta entitat.

La Fira Tecnològica estarà ubicada al carrer Ausiàs March, i tindrà com a principals entitats col·laboradores a AITEX que oferirà als visitants una mostra dels seus treballs i projectes més recents, i al Campus d'Alcoi de la UPV.

Enguany la Fira Tecnològica s'ha dividit entre el sector de la innovació i el sector de les tecnologies aplicades a l'oci.

L'alcaldessa de Cocentaina Mireia Estepa, ha destacat que “el nostre objectiu segueix sent ser un aparador comercial, cultural i també de coneixement per a tots els visitants que arriben fins al nostre poble. La zona dedicada a les tecnologies ha sigut un referent els últims anys i amb la signatura de convenis com el recentment acordat amb AITEX es referma aquest compromís de seguir confiant en les entitats de referència per a apropar els ciutadans els últims avanços en la tecnologia i la ciència. I més encara, en un sector tan important per a nosaltres i per a les nostres comarques com és el tèxtil”.

L'objectiu és donar visibilitat del sector tèxtil i mostrar que es tracta d'una indústria a l'avantguarda dels avanços científic-tecnològics i que és motor socioeconòmic en les comarques Alcoià i Comtat.