El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La instal·lació de l'enramada dóna inici al Nadal en Ibi

Ibi

Tota la il·luminació utilitza tecnologia d'alta eficiència energètica, la qual, durant els dies més assenyalats de les Festes, es veurà reforçada amb la instal·lació d'uns projectors que augmenten la il·luminació als carrers i espais on es realitzen els actes.

Des d'aquest dia 30 de novembre la vila joguetera ja disposa als seus carrers del tradicional enllumenat nadalenc, una fita amb què des del Consistori iberut donen per iniciat el Nadal.

Entre les novetats de l'enramada d'enguany destaquen els arcs lluminosos instal·lats a l'Avinguda Joaquín Vilanova i el carrer Les Eres, que s'estrenen per primera vegada a la ciutat. D'altra banda, tota la il·luminació utilitza tecnologia d'alta eficiència energètica, la qual, durant els dies més assenyalats de les Festes, es veurà reforçada amb la instal·lació d'uns projectors que augmenten la il·luminació als carrers i espais on es realitzen els actes.

Ana Tello, tinent d'alcalde de l'àrea de Serveis Públics, assenyala que des del Consistori iberut s'intenta "equilibrar les necessitats de comerços i ciutadans, tenint en compte que els recursos dels quals es disposa són limitats".