El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Conclou la IV edició de 'Cocentaina cap a la sostenibitat' amb un col·loqui i la projecció d'un documental

Mercat del Riurau / Foto de Denia.net

La projecció tindrà lloc el dimecres 26 de setembre, a les 19.30 h, i una vegada que aquest finalitze, es realitzarà un col·loqui per a comentar aspectes interessants sobre la pel·lícula. I a partir de les 20.30, serà la Cloenda de les Jornades. Tot açò a la Casa Joventut.

La IV edició de les Jornades 'Cocentaina cap a la sostenibilitat' es troben en la recta final, encara que continuaran realitzant diverses activitats al llarg de setembre i principis d'octubre.

Les jornades finalitzen, però no sense abans escoltar un poc la veu del poble. Per això, com a colofó, la gent podrà gaudir de la projecció del documental 'Mercat del Riurau: crisi global, solucions locals', un curtmetratge documental que ens conta durant 35 minuts la vida, treball i tradició que es viu al Mercat del Riurau de Jesús Pobre, un mercat ambulant on es pot trobar qualsevol classe d'objectes, aliments, música i més.

La projecció tindrà lloc el dimecres 26 de setembre, a les 19.30 h, i una vegada que aquest finalitze, es realitzarà un col·loqui per a comentar aspectes interessants sobre la pel·lícula. A partir de les 20.30 h, serà la Cloenda de les Jornades. Tot açò a la Casa Joventut.