El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La IV Fira Modernista d’Alcoi, dedicada a ‘La màgia del passat’

Se celebrarà del 20 al 26 de setembre amb activitats encara per determinar. 

La Fira Modernista d’Alcoi de 2021 se celebrarà amb restriccions del 20 al 26 de setembre. A hores d’ara es desconeix quines activitats es podran dur endavant i quines no, però Lorena Zamorano, regidora de Turisme, assegura que “hi ha una agenda molt completa que es farà pública pròximament”.

La tercera setmana de setembre, Alcoi tornarà uns anys enrere gràcies a la seua Fira Modernista ja consolidada, La principal diferencia respecte a les fires de “l’antiga normalitat” serà el tipus d’activitat i l’afluència de gent. Per aquest motiu, Turisme no farà tanta promoció fora d’Alcoi.

Lorena Zamorano indica que en aquesta 4ª edició “no hem volgut dedicar la Fira a cap personatge en concret perquè sabem que la Fira no podrà desenvolupar-se amb normalitat”. Des de l’Ajuntament desconeixen quines activitats podran celebrar-se a causa de la situació sanitària i aposten, sobretot, per “la part més divulgativa i cultural”, ja que “pensen que no hi haurà problema” en realitzar exposició, xerrades o activitats d’aquest tipus.