El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La IV la trobada d'investigadors en càncer 'ciutat d'Alcoi' aterra aquest dijous a l'IVAM CADA

III trobada d'investigadors en càncer 'ciutat d'Alcoi', celebrada en 2018.

Aquesta quarta edició pren carácter internacional, ja que comptarà amb la participació d’experts d’alt nivel procedents de la Fondazione IRCCS Istituto Nazionale dei Tumori.

'Avancem en la lluita contra el càncer' és el títol de les jornades que acollirà Alcoi a partir de dijous, en una nova edició, la quarta ja, de la Trobada d'investigadors i investigadores en càncer 'Ciutat d'Alcoi'. Entre les novetats d'enguany es troba el seu trasllat a l'edifici de l'IVAM-CADA Alcoi, a més de desenvolupar-se en dos jornades consecutives, dijous i divendres, 25 i 26 d'abril.

L'objectiu de les jornades és donar a conéixer els treballs que estan desenvolupant els investigadors i investigadores del País Valencià en l'avanç del coneixement i en la lluita contra el càncer en tots els seus aspectes. Es pretén, a més, que el congrés servisca com un punt de trobada entre el personal d'investigació valencià per a fomentar sinergies entre diferents grups i disciplines.

La trobada espera reunir a un centenar d'assistents amb línies d'investigació en càncer, així com personal facultatiu en qualsevol branca biomèdica, tècnics de laboratori i estudiants universitaris en fase de grau i postgrau.

Estarà estructurada en cinc simposis que abordaran la investigació del càncer des de diferents punts de vista: investigació bàsica; prevenció i salut pública; investigació traslacional; i investigació aplicada. Cada simposi comptarà amb quatre ponències i en elles es presentaran projectes i resultats de grups d'investigació de la Comunitat Valenciana (adjuntem programa).