El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Joventut d’Ontinyent tindrà activitats lúdiques i formatives gratuïtes

Cartell del programa amb les activitats.

La Regidoria de Joventut d’Ontinyent ha organitzat sis activitats dirigides als joves d'entre 12 i 30 anys a partir del divendres 24 de setembre.

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Ontinyent ha programat per als mesos de setembre i octubre sis activitats lúdiques i formatives per al jovent de la ciutat. Totes les activitats són d'entrada gratuïta i estan dirigides als joves d'entre 12 i 30 anys.

El regidor de l’àrea, Jordi Vallés, destacava l’interès d’una programació elaborada atenent els  suggeriments plantejats pels i les joves. Totes les activitats seran gratuïtes i tindran un caràcter pràctic, explicava Vallés, a la vegada que animava al jovent a inscriure’s i participar en el programa.

En concret, la programació començarà divendres 24 de setembre amb l’escape room “El casco Alado”. Hi hauran dues sessions, la primera a les 18:00 i la segona a les 20:00 hores al carrer Fray Lluis Galiana nº15. Aquesta activitat tindrà dues sessions més el dia 1 d’octubre també amb sessions a les mateixes hores.

Cada dissabte des del 25 de setembre a les 11:30 hores tindrà lloc a l’Espai Jove un taller de conversa en anglès i eixe mateix dia, el 25 de setembre, tindrà lloc a les 12:00 hores un taller de ciència al mateix espai.

Per altra banda, el dissabte 2 d’octubre a partir de les 11:00 hi haurà un altre taller, la Joventut podrà customizar-se la roba. I dissabte 16 d’octubre l’Espai Jove acollirà l’escape room literari titolat “Veus de Gilead” des de les 12:00 hores. I finalment, el dissabte 23 d’octubre des de les 10:00 hores hi haurà una jornada de jocs d’orientació a la muntanya.

Per poder participar en les mateixes cal inscriure's prèviament enviant un correu a joventut@ontinyent.es, acudint de forma presencial a l’oficina jove (aula 206, edifici UNED d'Ontinyent) o telefonant al 600 838 350, ja que en algunes activitats les places són limitades i l’admissió serà per ordre d’inscripció.