El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Junta de Festes de Moros i Cristians de Cocentaina homenatja a les Filaes Gentils i Guàrdia Jalifiana pel càrrec de capità exercit durant les passades festes

La Junta de Festes de Moros i Cristians de Cocentaina homenatja a les Filaes Gentils i Guàrdia Jalifiana pel càrrec de capità exercit durant les passades festes / Cocentaina
El 7 de desembre eavantitul: El 7 de desembre se celebrarà la tradicional 'Olleta de la Puríssima'

Durant les passades festes de Cocentaina en les quals les Filaes Gentils i Guàrdia Jalifiana, ara han sigut homenatjades per la Junta de Festes de Moros i Cristians.

Les visites a les Filaes de càrrec d'aquest any, Gentils i Guàrdia Jalifiana 'Sahoríns' en les festes de Cocentaina ha culminat amb el seu reconeixement per part de la Federació Junta de Festes de Moros i Cristians, en un acte que va estar acompanyat per l'alcaldessa, Mireia Estepa.

La primera parada ha sigut en la Filà Gentils, i se li va fer entrega d'un quadre en record d'aquest càrrec a Sergio Moncho Moya, capità cristià.

Després es van desplaçar fins al local social de la Filà Guàrdia Jalifiana 'Sahorins' per fer entrega també d'aquest detall al capità moro, Jaime Pérez Cardona. La jornada va finalitzar amb un dinar de germanor a la seu d'aquesta última Filà.

Arribats a aquest punt, el calendari fester de Cocentaina del 2017 conclourà el pròxim 7 de desembre amb la celebració de la tradicional 'Olleta de la Puríssima' a les seus de cadascuna de les filaes contestanes.