El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Aprovada la ciutat esportiva de l'Alcoyano

Poliesportiu Municipal Francisco Laporta. Vista aèrea/Ajuntament d'Alcoi

Es té previst que la primera fase d'obres dure entre els 4 i 5 mesos.

El pressupost que contaran és d'uns 675.00 euros. Inclou un camp de futbol de gespa artificial i uns vestidors nousla zona coneguda com la 'Pista del Cola-Cao'.

Aprovada per la Junta de Govern de l'Ajuntament d'Alcoi el projecte d'obra per a l'ampliació d'instal·lacions del Poliesportiu Municipal Francisco Laporta. La primera fase d'aquest projecte inclourà un camp de futbol de gespa artificial, casetes per a vestidors i serveis, instal·lacions i l'accés. És el que es coneix com la Ciutat esportiva de l'Alcoyano.

La idea ja portava en l'aire des d'octubre de 2016, però és ara, quan fa uns mesos la Conselleria d'Agricultura, Medi ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural va donar el punt positiu per a la seua realització en el que solament s'havien de puntualitzar dos coses per a abans de donar llum verda al projecte. Aquestes eren habilitar una zona d'acolliment per a ús públic intensiu i modificar la tipografia de les graderies.

Una vegada incloses, la Junta de Govern ha acceptat el projecte, i s'espera que puga fer-se entre 4-5 mesos. Segons Alberto Belda, regidor d'Esports, recorda que "els diners per a l'ampliació els tenim al pressupost, 675.000 euros, amb els quals durem endavant una actuació molt necessària per a descongestionar els camps del Poliesportiu, on s'han de jugar partits durant tot el cap de setmana, inclús diumenge de vesprada. Guanyarem un camp municipal més per acollir entrenaments i partits".