El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Junta de Personal del Departament de Salut d'Alcoi, en contra de la retribució extraordinària per discriminatòria

Personal sanitari. Imatge del Departament de Salut d'Alcoi.

La paga extraordinària prevista per la Generalitat arribarà al 60 per cent del personal sanitari, qüestió que els sindicats consideren discriminatòria. 
 

La consideren "ofensiva", perquè està previst que arribe al 60 per cent del personal sanitari, quan tot el personal, diuen, "ha sigut i està sent transcendental durant aquesta pandèmia". 

La Generalitat Valenciana ha aprovat una paga extraordinària per al personal sanitari que ha treballat durant la pandèmia, que no ha estat exempta de polèmica. Des de CCOO ja es van mostrar contraris perquè la paga extraordinària arribarà al 60 per cent del personal sanitari i no a tots. Ara és tota la Junta de Personal, per unanimitat dels cinc sindicats que la integren, la que se suma a aquesta crítica. 

Consideren aquesta decisió "incongruent, discriminatòria, i que trenca el concepte d'equip en atenció Primària, Especialitzada i Salut Pública", i deixa fora a professionals "que han sigut essencials durant la pandèmia". La Junta de Personal del Departament de Salut d'Alcoi està integrada pels sindicats CCOO, UGT, SATSE, CESMSAE i la Intersindical.