El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Justícia dona un any a l'Ajuntament per a reposar la zona verda de la Rosaleda

Des de la Colla consideren que el govern va licitar el projecte sabent que el pressupost era insuficient, i ho consideren una "actitud dilatòria".

El passat mes de març es licitaren les obres, però ningú es va presentar i cal revisar els preus. La Justícia reclama que ho faça ja.

La Colla Ecologista la Carrasca, com a part demandant en el procés de la Rosaleda, informa de l'última providència emesa per la sala del Tribunal Superior de Justícia que dirimeix el cas. I es tracta d'un toc d'atenció, un termini d'un any perquè materialment estiga executada la sentència que obliga a l'Ajuntament a reposar la zona verda de la Rosaleda. La providència té data del 25 d'abril, i ha sigut notificada este 27 d'abril, així que hi ha de termini fins al 27 d'abril del 2024.

En la providència també s'estipula que mensualment han de donar comptes de quin és l'estat d'execució. Això si, l'Ajuntament pot impugnar esta providència en el termini de cinc dies.

Recordem que l'Ajuntament ha de fer una revisió de preus i licitar les obres de nou després que el passat mes de març quedaren desertes. Un entrebanc que ha endarrerit encara més este projecte.

Des de la Colla Ecologista la Carrasca mostren la seua satisfacció per esta providència, i lamenten "l'actitud dilatòria" del govern alcoià. I és que des de la Colla consideren que licitaren les obres sabent que el pressupost era insuficient: "És molt trist que desestimaren les al·legacions que els vam presentar quan el projecte de remodelació estava en exposició pública. Els vam demanar que actualitzaren els preus perquè, a causa del temps que havien deixat passar, estaven totalment desfasats, però s'hi van negar i això va provocar que la licitació de l'obra quedara deserta, acumulant així un nou retard".