El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

'La Liga Sports TV', en directe des del Trinquet d'Ontinyent

La partida serà l'última jornada de la Lliga Professional Bankia-Trofeu Diputació de València.
  • Aquest diumenge 28 de març, a les 11.30 hores, l'encontre enfrontarà l'equip del Genovés contra l'equip de Xàbia.
  • Recentment, s'han realitzar millores en la pintura i l'enllumenament del Trinquet Municipal d'Ontinyent.

Óscar Borrell, regidors d'Esports de l'Ajuntament d'Ontinyent, destaca l'impuls donat a l'esport autòcton amb les millores al trinquet, l'organització de partides d'alt nivell i el retorn de l'escola municipal de Pilota

La 'Champions League' de la Pilota Valenciana tornarà aquesta setmana a Ontinyent i serà retransmesa per la plataforma de la Liga Sports TV. Diumenge que ve 28 de març, la ciutat acollirà l'última jornada de la Lliga Professional Bankia-Trofeu Diputació de València, (lliga per equips més important de pilota valenciana) que servirà per a estrenar en competició la recent reforma del sostre i muralles del trinquet del poliesportiu municipal.

La partida enfrontarà a les 11.30 hores a l'equip del Genovés que lidera aquesta 'Champions', conformat per Vicent, Tonet IV i Jose, contra l'equip procedent de Xàbia: Ian, Seve i Néstor. Borrell destacava que “es tracta de grans pilotaris, amb figures d'aquest esport com per exemple Tonet IV, campió de la Copa Caixa Popular defensant la samarreta de l'Ajuntament d'Ontinyent i del Campionat Individual”, explicava.

El regidor destacava l'impuls donat aquesta legislatura a l'esport autòcton amb les millores al trinquet executades en aspectes com la visibilitat amb la reforma del sostre i muralles, pintura o l'enllumenat, així com l'impuls a l'organització de partides d'alt nivell, les trobades escolars de pilota, l'escola municipal de pilota o les gestions realitzades davant la Generalitat Valenciana per a continuar millorant les instal·lacions. Totes aquestes millores en el trinquet fan que estiga en les millors condicions per a les retransmissions televisives sent la partida de la Champions la primera retransmissió televisiva de la plataforma La Liga Sports TV.