El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El vessant més solidari del pàdel es mostra en Alcoi

El regidor d'Esports, Alberto Belda, amb alguns dels organitzadors del torneig.

La lliga solidària de pádel Grand Slam Alcoi celebra la seua edició quinta amb la intenció de recaptar més de 6.000 € per a entitats socials. Enguany com a novetat es posa en marxa una categoria per a menors d'edat, i a més s'incrementen fins a 10 les entitats benèfiques afavorides.

El primer dels tres tornejos que formen part de la lliga tindrà lloc els dies 22 i 23 de febrer en el club Pádel Alcoy. Els dies 12 i 13 d'Alcoi tindrà lloc la segona cita, a l'Altamira Pádel & Fitness; i per últim els dies 14 i 15 de juny serà el torn del club Urban Padesport Alcoy. Les inscripcions tenen un preu de 15 €, amb un nombre de places limitat a 72 parelles participants. El telèfon de contacte per a inscriure's és el 607 493 263 (Burgui). El 50% de la recaptació de les inscripcions es destinarà a 10 entitats solidàries de la ciutat, xifra que s'ha de sumar a la recaptació per la venda de paperetes d'una rifa que tindrà lloc a l'acabament de la lliga. El 5 de juliol se celebrarà un sopar solidari on es farà entrega dels premis als millors qualificats de la competició. 

La federació de Joves empresaris de la província d'Alacant (Jovempa) és l'agent que es troba al darrere de l'organització del campionat, per al qual compta enguany amb la col·laboració del Centre d'Esports d'Alcoi i de la Cambra de Comerç. El president de Jovempa a l'Alcoià i el Comtat, Quino Palací, ha remarcat "el doble vessant, tant esportiu com solidari del torneig", del qual assegura que ja es troba consolidat en el calendari dels jugadors de la ciutat.