El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Llotja de Sant Jordi d’Alcoi tornarà a obrir el 15 de juliol

Llotja de Sant Jordi / Ajuntament d'Alcoi

Es procedirà a reparar i repintar les parets de l'escala afectades per les filtracions que es produeixen a través de la porta hidràulica.

Unes obres de manteniment fan que la Llotja de Sant Jordi romanga tancada fins al 15 de juliol. En concret, es procedirà a reparar i repintar les parets de l'escala afectades per les filtracions que es produeixen a través de la porta hidràulica.

Segons explica el regidor de Cultura, Raül Llopis, "es tracta de la segona intervenció duta a terme durant aquest any per a mantindre i millorar aquestes instal·lacions, després que fa uns mesos se substituïra tota la lluminària central de la sala". La sala està tancada des del 20 de juny.


El regidor ha destacat també que el pròxim 7 de juliol arrancarà el nou cicle expositiu dins la Càtedra d’Art Contemporani d’Antoni Miró en el Centre Ovidi Montllor i un dia més tard, el 8 de juliol, s'inaugurarà la nova proposta en el Centre Cultural Mario Silvestre. El dia 15 de juliol, una vegada finalitzades les obres de la Llotja, es reobrirà aquesta sala també amb una nova mostra.