El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Lluna es trasllada a Sant Nicolau per a tindre més visibilitat

La nova façana de la Lluna/Belén Rivas

Ja van per la tercera generació al capdavant d'aquesta mítica merceria

En l'etern debat sobre la situació del centre, el moviment de comerços que tanquen i obrin continua sent incessant. Aquesta setmana hem conegut una nova aposta d'un comerciant pel carrer Sant Nicolau. Parlem de la merceria la Lluna, que fins ara estava en el carrer l'Escola i ara s'ha traslladat al carrer Sant Nicolau 6, en el local que ocupava la coneguda tenda d'alimentació Bardisa. 

Aquest canvi l'ha portat endavant el seu propietari, Rafa Juan, que ja és la tercera generació que es fa càrrec d'aquesta tenda tan famosa que porta ja des de l'any 1955.

Rafa, que ja du en aquest món des de fa 9 anys, ha apostat per fer aquest canvi perquè ell assegura que ara era el millor moment. A més, ha destacat que aquest és un dels carrers principals de la ciutat i que així estan molts més visibles al públic, sobretot per a la gent jove que no conega la tenda.

El local al que s'han traslladat era el que ocupaba abans Bardisa, i com anècdota, el gerent de La Lluna ens ha contat que abans de Bardisa, també hi havia una merceria en aquest mateix local.

Si es fixem en la nova tenda, veiem que s'han aprofitat alguns dels encants que guardava l'estructura arquitectònica. En alguns espais de la tenda s'han tret trossos de l'antiga paret de maons i també s'ha destapat una de les bigues.

Tots aquests detalls fan que la nova imatge de La Lluna siga més moderna però, que seguisca respectant la tradició d'una tenda tan mítica.