El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La lona comença a cobrir un espectacular trinquet d'Ontinyent que guanya en lluminositat i visibilitat

La lona ja cobreix gran part del trinquet d'Ontinyent
  • Duplicarà la lluminositat del trinquet
  • El pilotari Iván Esparza recalca que estes millores milloraran les condicions de visibilitat

Óscar Borrell destaca que l’actuació executada per l’Ajuntament duplicarà la lluminositat del recinte i la visibilitat de la pilota.

L'Ajuntament d'Ontinyent està aprofitant el tancament del Poliesportiu Municipal per executar millores al sostre del trinquet. El regidor d'Esports, Óscar Borrell, visitava hui les obres, que tenen un pressupost aproximat de 40.000 euros, i que inclouen la reparació d'alguns punts amb desperfectes del sostre, la instal·lació d'una malla protectora, lones reflectants a parets i murs i diverses tasques de pintura.

Óscar Borrell explicava que esta actuació, afegida al canvi a lluminàries Led duta a terme al recinte, "ens permetrà duplicar la lluminositat del trinquet i augmentar notablement la visibilitat de la pilota, suposant així un nou avanç en les condicions d'aquest espai que, després d'estar dècades sense actuacions, està en unes condicions que permeten la disputa de partides d'alt nivell, a les quals els mateixos pilotaris professionals estan elogiant l'estat de la instal·lació", recordava.

Segons l'edil d'esports que la finalització de l'obra pot estar "abans de final de mes tenint en compte al ritme que van". Una obra que ben mereix un bona inauguració. El mateix Óscar Borrel ha asegurat que s'està "parlant amb la Fundació de la Pilota per a programar una partida quan s'acabe el campionat de 'La Champions League' de raspall".

Óscar Borrell amb el tècnic d'esports, Toni Soler.

Parlar de pilota a Ontinyent en l'actualitat és tindre ben present a una de les figures del moment d'aquesta modalitat esportiva i que no és altre que Iván Esparza. El pilotari d' Ontinyent ha qualificat la reforma del trinquet des de dues vessant, com a espectador i com a usuari. En el primer dels casos, l'esportista ontinyentí destaca que 'es queda un trinquet tipus Pelayo, tot blanc i molt agradable a la vista. Com a jugador, es duplica la llum la qual feia molta falta perquè quan la pilota anava per dalt es perdia molt. Crec que també van a pintar la galeria del rest que millorarà les condicions de visibilitat. Pel que fa a la instal·lació de la lona també és un encert perquè la reixa metàlica que hi havia frenava molt la pilota i fins i tot feia un rebot extrany i se'n pujava a l'escala" apunta Iván Esparza.