El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La màgia de Jandro, del Hormiguero, arriba a Aielo de Malferit

Cartell de l'espectacle. Autor: La Voz de Galicia
  • L'actuació serà el pròxim 15 de maig.
  • El mag acaba de guanyar el 'Fool Us', un prestigiós premi de màgia.

El mag, qui acaba de guanyar el premi 'Fool Us' en las Vegas, estarà en l'Auditori Municipal de la localitat el pròxim 15 de maig.

Jandro, el mag del programa ‘El Hormiguero’ on ha estat més de 14 anys com a col·laborador i coordinador de guions, arriba el pròxim 15 de maig a Aielo de Malferit amb el seu espectacle de màgia i humor per a gaudir en família. Si vols viure aquesta experiència, no et deixes cap detall.

El mag, qui ha acaba de guanyar el prestigiós premi ‘Fool Us’ en Las Vegas, convertint-se així en l’únic espanyol que ha sigut premiat dues vegades i de forma consecutiva, estarà amb el seu espectacle 'Descabellado' en l’Auditori Municipal de la localitat en una única sessió a les 19.00 hores de la vesprada.

El preu de les entrades és de 3 euros, les quals es poden aconseguir fent click en aquest enllaç. A més, des de l’Ajuntament d’Aielo de Malferit han confirmat que també es podran recollir les entrades presencialment entre el 3 i el 7 de maig, al consistori, en horari de 10.30 a 14.00 hores. Tota aquella gent interessada a acudir a l’actuació de Jandro pot demanar més informació a través del WhatsApp 695 796 825, telefonant al 962 363 010 o bé a través del correu aielo.cultura@cv.gva.es.

Jandro presentarà un espectacle amb els seus millors números de màgia amb el qual et riuràs i et sorprendràs igual que els centenars de famosos i famoses que han passat per 'El Hormiguero' durant aquests anys. El mag, campió d’Espanya de Màgia Còmica, es caracteritza per realitzar efectes propis d’un gran impacte acompanyats d’un humor propi i inimitable.

Des de l’Auditori Municipal de la localitat de la comarca de la Vall d’Albaida s’informa que l’espectacle es farà seguint les mesures sanitàries corresponents per tal d’assegurar que la gent puga gaudir i sentir la màgia de la millor forma possible i la més segura.