El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La màgia del modernisme comença a omplir Alcoi

Un aparador del centre decorat amb roba modernista

Recordeu que per motius sanitaris, moltes activitats, tot i gratuïtes, requereixen entrada mitjançant la tiquetera d'Alcoi.

Ja tenim el cartell penjat a la façana de l'Ajuntament, els aparadors del centre decorats, i molta oferta tant gastronòmica als bars com de cultura a diferents punts de la ciutat.

 

La Setmana modernista ha donat inici en la ciutat d'Alcoi amb la destapada del cartell a la plaça i les primeres activitats. Diferents col·legis s'han apuntat a les rutes educatives que es fan de matins, i pel centre es veuen grups de joves aprenent sobre la ciutat.Aquest dimarts 21 de setembre es pot acudir a la inauguració d'una exposició de targetes postals en la Belle Epoque, organitzada per l'associació cultural modernista, a les 20 hores al centre cultural Mario Silvestre. Demà dimecres tindrem lectura de textos emblemàtics, a les 19,30 al Círculo Industrial. I dijous, el CAEHA, que rebrà el premi 9 d'Octubre d'Alcoi, oferirà una conferència sobre la feminització de la religió en la segona meitat del segle 19.

La programació més intensa comença divendres amb la invocació del mag Houdini a la plaça d'Espanya, i dissabte amb la Fira en la Glorieta. Consulta ací la programació completa.

La plaça d'Espanya ene el primer dia de Setmana Modernista