El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La màgia del Reis Mags captiva els balcons i carrers d'Ontinyent

Gaspar saluda al públic que s'ha donat cita als carrers d'Ontinyent. Foto: Javi Ferrero
  • Una cavalcada que ha intentar arribar a tots els ontinyentins i ontinyentines passant pels principals carrers del poble
  • L'alcalde Jorge Rodríguez ha rebut el Seguici Reial al Palau de la Vila

Ses Majestats els Reis Mags han fet l'entrada triomfal pels carrers d'Ontinyent on des dels menuts fins als més grans els han rebut pels carrers i els balcons per on han passat. Seguint les mesures sanitàries adients, Melcior, Gaspar i Baltasar, junt amb l'Emissari Reial Jacobo, han començat una cavalcada llarga des de la costereta de Sant Francesc per transitar per tots els barris de la ciutat fins acabar a la Plaça Major davant del Naixement.

Al Palau de la Vila, els esperava l'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez que els ha donat la benvinguda després d'una travessia llarga des d'Orient. En acabar la recepció municipal, el seguici han continuat enfilant les principals artèries ontinyentines on s'ha establert una connexió especial entre els xiquets i xiquetes i els tres homes savis d'Orient. Aplaudiments, confeti, rialles, llàgrimes d'emoció han endinsat a Ontinyent en una nit màgica, esperant que Ses Majestats siguen generosos aquesta nit.

Recepció de l'Ajuntament al Seguici Reial. Foto: Javi Ferrero

Melcior, ha rebut aplaudiments per part dels ontinyentins. 

Baltasar ha tancat el Seguici Reial. 

Alguns veins han rebut els Reis vestits de pastorets. Foto: Javi Ferrero.