El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La màgia envaeix el Teatre Rio d'Ibi amb el mag Jorge Luengo

La màgia envaeix el Teatre Rio d'Ibi amb el mag Jorge Luengo
Aquest espectacle tindrà lloc el dia 28 d’abril a les 20.00 h i el 29 hi haurà una gala solidària

 Teatre Rio a Ibi acollirà l'espectacle 'Ensueños: El lugar donde la magia se hace realidad’ del mag Jorge Luengo, el pròxim 28 d'abril a les 20.00 h.

Aquest cap de setmana, dissabte dia 28 tindrà lloc a Teatre Rio d’Ibi, l'espectacle del mag Jorge Luengo 'Ensueños:El lugar donde la magia se hace realidad’ a les 20,00 h.

Jorge Luengo és campió mundial de màgia i s'ha convertit en un dels referents de la màgia per la seua capacitat per a sorprendre el gran públic per la seua creativitat. El seu talent li ha portat a ser imatge de la UEFA Champions League i a actuar per a institucions com la Casa Reial Espanyola. Altres personalitats com Rafa Nadal, Cristiano Ronaldo o Alejandro Sanz també s'han vist sorpresos pels seus sorprenents nombres.

Com a acadèmic té tres llicenciatures en enginyeria, és matemàtic i parla cinc idiomes.

Per primera vegada arriba el seu espectacle on els assistents experimentaran sensacions mai abans viscudes.

Si vols assistir, cal comprar les entrades, per 15 / 12 € en platea i 10 en amfiteatre.

A més el dia 28 a les 18.30 hi haurà una gala solidària organitzada per l'associació Santa Gema Caminando con todos, a favor de l'Associació de familiars de malalts d'Alzheimer d'Ibi.

La programació de Teatre Rio, continuarà el dia 19 de maig, després d'un xicotet paró amb l'espectacle de ball de Malambeando.