El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La 'Manco' obri el termini per a sol·licitar el Servei de Transport Universitari del pròxim curs

Targetes del Servei de Transport Universitari.

Tota la informació detallada es troba publicada a la pàgina web de la Mancomunitat.

Des d'aquest 1 de juliol s'obri el termini tant per a renovar com per a donar-se d'alta en el Servei de Transport Universitari (STU). Aquest servei està obert als estudiants de tots els municipis que conformen la Mancomunitat de l'Alcoià-Comtat, la qual gestiona aquest servei.

Els usuaris podran sol·licitar la seua targeta de transport si acrediten estar matriculats en centres d'educació reglada (universitat, EOI, conservatorisinstituts….). D'aquesta manera podran utilitzar la línia directa entre Muro, Cocentaina, Alcoi i la Universitat d’Alacant a un preu reduït.

L’alta com a usuari de l’STU o la seua renovació es poden sol·licitar en els departaments de joventut d’Alcoi, Cocentaina i Muropresentant la documentació requerida per a cadascun dels casos. Els usuaris vigents que no presenten la documentació per a la renovació de la seua targeta abans del 31 d’octubre seran donats de baixa.

Els usuaris, a més de comptar amb autobusos dedicats, poden fer ús de la línia regular que uneix Alcoi amb Alacant al mateix preu reduït.