El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La 'Manco' prepara un directori amb establiments d'alimentació a domicili

Els establiments que oferisquen estos serveis es poden inscriure en el directori de forma gratuïta mitjançant un senzill formulari web.

Els establiments d'alimentació que ofereixen els seus productes a domicili o per emportar es troben dins de l'espectre d'activitats essencials contemplades pel govern. Al nostre territori, la Mancomunitat de l'Alcoià-Comtat està elaborant un directori amb aquesta mena d'establiments per facilitar l'antenció a la ciutadania durant l'estat d'alarma.

Els establiments que oferisquen estos serveis es poden inscriure en el directori de forma gratuïta mitjançant un senzill formulari web. El llistat amb els establiments es publicarà en la pàgina web de la Mancomunitat, especificant quin tipus de servei s’ofereix, en quin horari i en quin o quins municipis, així com els canals pels quals es poden realitzar les comandes. La ciutadania podrà accedir a aquesta informació i conéixer les opcions de què disposa per a encomanar menjars a domicili o per a recollir.

La crisi provocada per la COVID-19 ha provocat que molts establiments alteren els seus models de negoci adaptant-se a la nova situació, ja que, encara que s'estiguen suavitzant les mesures de confinament, encara no se sap quan ni com podran tornar a obrir al públic els establiments del sector de l'hostaleria.