El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Mancomunitat augmenta les atencions a emprenedors un 32% en 2020 malgrat la Covid-19

Alguna de les empreses assessorades i projectes han guanyat premis / AM

L’Agència Impuls ha impulsat la creació de 33 noves empreses des de la seua creació a finals de 2016 i ha ajudat a consolidar-ne altres 21, en més de 400 cites individualitzades.

L'Agència Impuls, que presta el seu servei entre el CEEI i la Mancomunitat, no s'ha detingut en època de pandèmia. Segons les xifres facilitades, va assistir a 49 projectes i empreses en 2020, un 32% més que l’any anterior.

La Covid-19 no ha fet que els emprenedors de les nostres comarques detinguen la seua activitat en moltes ocasions. Tampoc ho ha fet l'Agència Impuls de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat. S’ha detectat un augment en la quantitat de projectes atesos, que han passat dels 37 en 2019 a 49 en 2020, un creixement del 32%. Destaca també la varietat dels sectors d’activitat de les empreses i projectes atesos. L’atenció és totalment gratuïta i només cal demanar cita prèvia.

En total, al llarg de l’any, es van dur a terme 85 sessions d’assessorament individual a 49 projectes empresarials o empreses diferents, amb les quals s’ha ajudat a posar en marxa 5 noves empreses de diferents sectors. L’Agència Impuls ha impulsat la creació de 33 noves empreses des de la seua creació a finals de 2016 i ha ajudat a consolidar-ne altres 21, en més de 400 cites individualitzades.

El servei ofereix atencions individualitzades a persones de les comarques als municipis de Cocentaina, Banyeres de Mariola i Muro, encara que, almenys fins a març, ara mateix el servei s’ofereix de forma telemàtica.