El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Mancomunitat de l'Alcoià – El Comtat porta als pobles el servei d'igualtat

Manifestació de dones en València//Via Google

L'agent d'igualtat també informa i assessora dones per a la creació d'empreses, a més de treballar amb empreses per a l'elaboració i implantació de plans d'igualtat.

El servei d'igualtat està disponible als ajuntaments, en diferents horaris, amb l'objectiu de visibilitzar la necessitat de prevenció de la violència masclista i aconseguir la igualtat.

El servei d'Igualtat de la Mancomunitat l'Alcoià – El Comtat arriba ara fins a Banyeres, Benimarfull, L'Orxa, Gorga i Alcoleja. Aquest servei compta amb una agent d'igualtat que és l'encarregada d'assistir a totes les dones que hagen viscut agressions sexistes o que encara estiguen patint-les. A banda, oferirà assessorament sobre estereotips i desigualtats.

L'objectiu primordial de portar aquest servei als pobles és de donar visibilitat a la necessitat de prevenció de la violència, a més d'aconseguir la paritat entre homes i dónes en els pobles de la Manco. Les vies per assolir-lo van des del disseny i gestió de programes de formació, i prevenció de la violència de gènere, fins a l'orientació sociolaboral en matèria d'igualtat.

El servei està disponible a partir d'aquesta setmana als ajuntaments dels pobles en diferents horaris, que es poden consultar a la pàgina web de la Mancomunitat.