El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat obri la convocatòria del Projecte DAR (Dones Artistes Rurals)

  • La convocatòria està oberte del 3 al 27 de març.
  • L'objectiu és impulsar la creació artística i la col·laboració entre artistes.
  • Tota la informació es pot trobar a la web del Projecte DAR

Des del dia 3 de març fins al 27 de març queda oberta la convocatòria del Projecte DAR (Dones Artistes Rurals) de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat. Aquest projecte va dirigit a dones artistes residents de l’Alcoià i el Comtat i té per objectiu impulsar la creació artística així com la col·laboració entre artistes.

La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat obri la convocatòria del DAR, un projecte per a donar visibilitat a les dones artistes rurals de l’Alcoià i el Comtat.

Les dones artistes residents als municipis que integren l’entitat –Agres, Alcoi, Alcoleja, Alfafara, l’Alqueria d’Asnar, Banyeres de Mariola, Benasau, Beniarrés, Benimarfull, Cocentaina, Gorga, Millena, Muro i Penàguila– poden participar en la convocatòria.

La iniciativa està dirigida a dones que desenvolupen la seua activitat en el món artístic o vulguen començar una trajectòria professional al sector. Amb les dones participants es crearà una plataforma de Dones Artistes residents a la zona. A més, es realitzaran trobades entre artistes i formacions, amb l’objectiu d’impulsar la creació artística i la col·laboració entre artistes. I, al final del projecte es realitzarà una trobada en el Centre del Carme de Cultura Contemporània de València en juny.

El Projecte DAR forma part de la programació de Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana en col·laboració amb el Centre del Carme Cultura Contemporània. Les sol·licituds per a participar es poden presentar des del 3 de març i fins al 27 del mateix mes. Les participants hauran de complir els requisits de residir en algun dels municipis de la Mancomunitat i dedicar-se professionalment, o voler fer-ho, al camp de les arts visuals (dibuix, pintura, gravat, serigrafia, escultura, fotografia, vídeo-art, art urbà, grafiti, performance…). Pel que fa a la valoració de les candidatures, es tindrà en compte la qualitat, la innovació i la diversitat de l’obra.

Tota la informació es pot trobar a la web del Projecte DAR.