El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Mancomunitat de l'Alcoià i El Comtat obri la cita prèvia

El ciutadà pot sol·licitar atenció als diferents serveis de la Mancomunitat per Internet, des de la seu electrònica, on es pot consultar la disponibilitat horària amb un senzill calendari, o bé telefonant al 965549354.

Aquesta nova normalitat ha provocat que diferents empreses o serveis hagen de demanar cita prèvia per a poder interactuar amb elles, i la Mancomunitat de l'Alcoià i el Comtat no es queda enrere.

La Mancomunitat de l'Alcoià i el Comtat instal·la el nou sistema de cita prèvia per tal d'evitar cues i aglomeracions que puguen reduir la seguretat de la ciutadania. Amb aquesta nova forma d'interactuació, el ciutadà pot sol·licitar atenció als diferents serveis de la Mancomunitat per Internet, des de la seu electrònica, on es pot consultar la disponibilitat horària amb un senzill calendari, o bé telefonant al 965549354.

L'encarregada de fer-ser càrrec de les demandes dels ciutadans és l'Agència de Desenvolupament Local d'Alcoi (ADL), responsable del portal d’ocupació de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat, i encarregada d’atendre a demandants d’ocupació que necessiten orientació laboral, així com de proporcionar assessorament a empreses i autònoms en matèria de subvencions i contractacions. La Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives i el departament d’Igualtat també estan a disposició de les persones que requerisquen suport en aquestes matèries, així com les àrees de Joventut i Turisme.