El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Mancomunitat del Xarpolar trau una plaça de treballador social

Un dels pobles de la Mancomunitat del Xarpolar

Hi ha 10 dies hàbils a partir de l'endemà de la publicació de l'anunci en el BOP, és a dir, a partir d'aquest 30 de novembre.
 

Davant la incorporació de quatre nous municipis a la Mancomunitat del Xarpolar, es requereix amb urgència incorporar una persona al departament de Serveis Socials. El contracte és per a dos anys, a començar l'1 de gener.

El Butlletí Oficial de la Província publica un anunci per a cobrir una plaça de treballador social a la Mancomunitat del Xarpolar, a Planes. És un contracte laboral temporal per concurs de mèrits, amb una duració de dos anys, tot el 2023 i el 2024. El grup és A2, l'horari són 40 hores setmanals, i compta amb complement de destinació.

Ací podeu consultar la publicació en el BOP, on s'especifiquen tots els requisits i la puntuació de mèrits. La publicació és d'aquest 29 de novembre, hi ha 10 dies hàbils per a presentar la sol·licitud a partir de l'endemà de la publicació.

La nova incorporació respon a l'augment de municipis al Xarpolar. L'Alqueria d'Asnar, Gaianes, Agres i Alfafara fins ara estaven amb serveis socials de la Mancomunitat de Mariola, que ara es dissol, i passen a formar part de la Mancomunitat del Xarpolar.