El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Mancomunitat fomentarà la inserció laboral de dones majors de 45 anys

Cartell

El programa vadirigit a dones majors de 45 anys amb estudis bàsics, desocupades o amb intencions de millorar la seua situació laboral.

L’àrea d’Igualtat de la Mancomunitat de l'Alcoià i el Comtat ofereix de forma gratuïta un programa d’empoderament i inserció laboral adreçat a dones majors de 45 anys amb estudis bàsics. El programa consisteix a quatre sessions que tindran lloc els dimecres 21 d’octubre, 28 d’octubre, 4 de novembre i 11 de novembre, a l’edifici Àgora d’Alcoi, de 10 h a 13.30 h. L’objectiu d’aquesta activitat és treballar el desenvolupament personal i l’empoderament per a la inserció al món laboral perquè les assistents aprenguen a establir-se noves metes i disposen de recursos per a assolir-les. El curs complirà amb totes les mesures sanitàries adaptades a la Covid-19. El termini per a les inscripcions finalitza el 16 d’octubre.

El programa vadirigit a dones majors de 45 anys amb estudis bàsics, desocupades o amb intencions de millorar la seua situació laboral. Les dones que reunisquen els requisits i estiguen inscrites al portal d’ocupació de la Mancomunitat seran contactades per a participar en el curs, però qualsevol dona que encaixe en el perfil pot inscriure’s enviant un correu electrònic a igualtat@lamancomunitat.org o telefonant a la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat (965 549 354).

Les sessions les impartiran una 'coach' i les agents d'Igualtat i de Desenvolupament Local de la Mancomunitat. D'aquesta manera, s’abastaran diferents aspectes des dels quals oferir suport i eines a les dones, per a encoratjar-les a definir un projecte integral d’acord amb les seues capacitats i interessos. El nombre de participants en el programa està limitat a 15 persones, amb aplicació de mesures higièniques i de seguretat.