El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Mancomunitat lliurarà premis a empreses i projectes que ajuden a superar la Covid-19

Els premiats de la 7a edició / AM

Fins al 13 de novembres es poden presentar candidatures al IX Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors que organitza la Mancomunitat de L'Alcoià i El Comtat. La principal novetat del 2020 és que hi haurà premis per a aquells que hagen creat projectes o empreses que ajuden a superar la crisi provocada per la Covid-19. S'atorgaran 6.000 euros en premis.

Per nové any consecutiu, la Mancomunitat premia les empreses i emprenedors que fomenten el desenvolupament local, la promoció econòmica i la creació d’ocupació en les comarques de l’Alcoià i el Comtat. Les categories dels premis estan vinculades a la sostenibilitat, el turisme i el sector agropecuari i alimentari, afegint a més la nova categoria per a empreses i emprenedors que han reaccionat davant la pandèmia i han desenvolupat projectes vinculats a la superació de la crisi que aquesta ha provocat. Les empreses i projectes guanyadors es beneficiaran, a més, del servei continuat d’assessorament gratuït de l’Agència d’Impuls Emprenedor i Empresa Comarcal. Les bases es poden descarregar ací.

Aquestes són les modalitats i premis dotats amb un total de 6.000 euros:

I. PREMI MILLOR EMPRESA
1. 1. Millor empresa (1.500,00.-€)
2. 2. Millor empresa eco-sostenible (1.000,00.-€)
3. 3. Millor empresa creada per a oferir serveis que ajuden a superar la crisi provocada per la COVID-19 (1.000,00.-€)

II. PREMI MILLOR PROJECTE EMPRENEDOR

1. Millor projecte empresarial (900,00.-€)
2. Millor projecte eco-sostenible (400,00.-€)
3. Millor projecte turístic (400,00.-€)
4. Millor projecte agropecuari i/o alimentari (400,00.-€)
5. Millor projecte amb l’objectiu de fer front a la crisi provocada per la COVID-19 (400,00.-€)


L’edició de 2020 del Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat torna a comptar amb el suport i col·laboració de la Cambra de Comerç d’Alcoi, IDEAS-UPV del Campus d’Alcoi de la UPV, el CEEI d’Alcoi-València, JOVEMPA, FEDAC i les Agències de Desenvolupament Local dels municipis que integren la Mancomunitat.