El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Mancomunitat organitza un cap de setmana senderista en Muro i Agres

Les rutes són completament gratuïtes, però cal inscriure’s fins al dijous 15 de novembre a través d’un formulari en línia.

 

Aquesta iniciativa es va posar en marxa el passat mes de setembre i ofereix dues rutes gratuïtes cada cap de setmana.
 

El programa ‘Senderisme entre muntanyes’, en el qual col·labora la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat, porta aquests 17 i 18 de novembre dues rutes senderistes als municipis de Muro i Agres com a part d'una iniciativa en què ja han participat més de 800 persones.

El dissabte 17 tindrà lloc la pujada a les caves d’Agres, una ruta de dificultat mitjana-alta i de 9,5 quilòmetres de recorregut, en la qual els senderistes podran conéixer les caves d’Agres i gaudir d’una travessia per la Serra de Mariola. La ruta començarà a les 9 del matí des de l’ajuntament d’Agres.

El diumenge 18 serà el torn de Muro, amb una ruta de senderisme etnobotànic que partirà des de la Tourist Info local fins a la Font del Baladre. El recorregut serà d'uns 8 quilòmetres amb una dificultat baixa.

Les rutes són completament gratuïtes, però cal inscriure’s fins al dijous 15 de novembre a través d’un formulari en línia. Tant el formulari com la programació completa es poden consultar a la pàgina web de la Mancomunitat. Es recomana que els participants porten aigua, esmorzar i roba i calçat adequats.

Programa complet de 'Senderisme entre muntanyes'