El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Mancomunitat premia amb 6.000 € els millors projectes empresarials

Tercera edició del Focus Pime Alcoi

Les empreses i persones emprenedores ja poden presentar les seues candidatures fins al 13 de desembre.

Les bases de la convocatòria i els models de sol·licitud estan disponibles en la pàgina web de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat.

La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat ha convocat la huitena edició del Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors. En aquesta edició es repartiran 6.000 € euros en premis, dividits en sis categories.

Les empreses i persones emprenedores ja poden presentar les seues candidatures fins al 13 de desembre. De les sis categories, dues estan adreçades a empreses de recent constitució i quatre adreçades a projectes emprenedors:

  • Millor empresa. 2.000€.

  • Millor empresa eco-sostenible. 1.500€.

  • Millor projecte empresarial. 1.000€.

  • Millor projecte eco-sostenible. 500€.

  • Millor projecte turístic. 500€.

  • Millor projecte agropecuari o alimentari. 500€.

Les bases de la convocatòria i els models de sol·licitud estan disponibles en la pàgina web de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat. Les empreses i projectes guanyadors es beneficiaran, a més, del servei continuat d’assessorament gratuït de l’Agència d’Impuls Emprenedor i Empresa Comarcal.

La huitena edició del Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat compta amb el suport i col·laboració de la Cambra de Comerç d’Alcoi, IDEAS-UPV del Campus d’Alcoi de la Universitat Politènica de València, el CEEI d’Alcoi-València, JOVEMPA, FEDAC i les Agències de Desenvolupament Local dels municipis que integren la Mancomunitat.