El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Mancomunitat informa a professionals, famílies i joves sobre el cervell i els estímuls addictius

Cartell

22, 26 i 28 de gener seran les conferencies

La UPCCA de la Mancomunitat de L'Alcoià i El Comtat ha programat 3 sessions en línia gratuïtes impartides per la doctora en Neurociències, Marta Ruipérez. El tema és el cervell i els estímuls addictius i es difondran a través de la plataforma Zoom.

La Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat planteja aquestes conferències com una forma de seguir treballant la prevenció en matèria de conductes addictives aprofitant els mitjans digitals i de manera segura.

La primera de les sessions, adreçada a professorat, professionals de la psicologia, el treball social o l’educació social, entre d'altres, tindrà lloc el divendres 22 de gener a les 12 h., i tindrà una durada aproximada de 2 hores. Les persones interessades podran accedir a la videoconferència a través d’aquest enllaç o inserint l’ID de reunió 833 9701 9868 a Zoom.

La segona sessió estarà dirigida a mares i pares, i tindrà lloc el dimarts 26 de gener a les 19 h. En ella es tractarà la relació entre el cervell i els estímuls addictius, i proporcionarà a les persones participants eines per a comprendre millor els processos addictius i conéixer com abordar-los amb els seus fills, especialment en edats adolescents. Aquesta conferència també tindrà una durada aproximada de 2 hores i està oberta al públic sense necessitat d’inscripció. Per tal de participar, les persones interessades hauran d’accedir amb aquest enllaç o amb l’ID de reunió 811 8870 1423 a Zoom,

L’última de les sessions serà l’adreçada a joves, programada per al dijous 28 de gener a les 17.30 h. i a la qual es podrà accedir amb aquest enllaç o amb l’ID 896 0364 9142.