El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

El Deportivo no ha pogut amb el Castelló de Segona B. El gol de penal de Jony Ñíguez no ha sigut suficient per a emportar-se el XLI Trofeu Ciutat d'Alcoi. El resultat final ha sigut de 2-1. Abans del partit s'ha presentat l'equip amb l'absència destacada de De Lerma.

Més informació

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

La Màquina del Tren dels Anglesos a Alcoi ja té jardí

La Màquina del Tren dels Anglesos a Alcoi ja té jardí / Ajuntament d'Alcoi
Una vegada hagen finalitzat les millores, es durà a terme l’acte per commemorar el 125 aniversari de la línia Alcoi-Gandia.

En gener de 2018 quan hagen finalitzat les millores de la Màquina del Tren dels Anglesos que a aquestes altures ja té el jardí quasi complet, es durà a terme l’acte per commemorar el 125 aniversari de la línia Alcoi-Gandia.

El jardí que forma part de la segona fase de la restauració de la Màquina del Tren dels Anglesos a Alcoi ja està quasi acabat i envoltarà la locomotora. A més s'instal·larà un sistema d'il·luminació que enfocarà al monument i es preveu que estarà finalitzat a finals de novembre.

L’enjardinament està constituït per una superfície de gespa artificial d’uns 200 m², on es disposen 5 unitats de Cyca Revoluta i una bardissa del gènere pyracantha que envolte el monument; tot encerclat per una vorada jardinera.

Quan estiguen totes les obres finalitzades, en gener de 2018 es durà a terme l’acte per commemorar el 125 aniversari de la línia Alcoi-Gandia.

La regidora de Patrimoni, Lorena Zamorano ha dit que "seguim treballant per recuperar i fer valdre el nostre patrimoni històric. Des del govern considerem prioritari fomentar entre la ciutadania el coneixement de la història local amb aquesta mena d’iniciatives"