El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La marca de roba contestana Ohhna guanya el premi "Posem la primera pedra"

L'atorga l'empresa Lafarge Holcim per tal de reconéixer les idees i empreses que aposten per la sostenibilitat. Està dotat amb 6.000 euros.

Fa poc naixia a Cocentaina Ohhna, una marca de roba molt conscienciada, que treballa sota el criteri de la sostenibilitat i la responsabilitat. Produeix a Cocentaina, amb proveïdors de la comarca, per tal de fer unes peces de roba senzilles però que mai passen de moda. I si, tot i això, et canses, la pots tornar perquè la reciclen en una nova peça de roba. Des d'ARAMULTIMÈDIA vam poder conéixer al seu gerent, Xavier Linares, poc temps després de posar en marxa el seu negoci, i en la concorreguda Fira de Cocentaina.

Doncs bé, Ohhna i el seu creador han aconseguit ser els finalistes del premi Lafarge 'Pose'm la primera pedra', i que està dotat amb 6.000 euros. L'empresa Lafarge Holcim es dedica a la construcció sostenible, i reconeix amb aquests premis aquelles idees que intenten aconseguir un món més responsable.

Els premis s'han lliurat en un acte a la fàbrica que l'empresa té en Sagunt. El seu director, José Luis Coleto, explica que del projecte Ohhna "ens va entusiasmar la seua aposta per la responsabilitat i pels proveïdors locals, la qual cosa denominen com a quilòmetre 0, alguna cosa que va molt en línia de la nostra filosofia com a empresa".

Per la seua banda, Xavier Linares s'ha mostrat molt satisfet, "Ohhna, transmet tot els nostres valors tal com els sentim. Pensem que és una iniciativa molt interessant i, que amb moltíssima il·lusió anirem plasmant i exposant allà on faça falta, per tal que cada vegada més gent conega aquesta marca. Reconeixements d'aquest tipus ens indiquen que anem pel bon camí".