El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La matinada de Tots Sants marca l'inici de la cursa electoral per al 10N

Partit Socialista, Partit Popular, Compromís, Podem, Ciutadans i Vox han eixit aquesta matinada de Tots Sants als carrers d'Alcoi per a complir amb la tradicional pegada de cartells electorals.

El calendari és capriciós i ha volgut que la nit de Tots Sants (Halloween per als anglòfons) haja coincidit amb la pegada de cartells electorals del 10N. Un auguri per als horrors que estan per arribar? Ningú ho sap, el que sí que sabem és que els polítics alcoians han complit religiosament amb la tradició i han tornat a donar el tret de sortida a la cursa electoral... una altra vegada.

Recordem també que aquesta campanya ha estat marcada per l'austeritat, i és que com va avançar l'alcalde Toni Francés, s'ha proposat en aquesta ocasió eliminar les tradicionals banderoles electorals i reduïr el volum de cartelleria. Quant als candidats comarcals que formen part de les llistes, pocs canvis respecte a les anteriors.

El PSOE manté a Patri Blanquer com a número 2. I Unides Podem puja a Francesc Valls en la llista, abans en el número 8 i ara en el 4. La nova incorporació és Enrique Peidro, número 5 per Ciutadans, que també presenta Lucía Granados al Senat. Són els noms coneguts de les llistes de tots els partits, que s'han publicat aquest 15 d'octubre al BOE, i els que estan en els llocs d'eixida (en els cinc primers llocs de la lista).