El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La matrícula per al Màster en Cosmètica de la UPV continua oberta

Instal·lacions del Campus d'Alcoi de la UPV

Les classes del màster són presencial i el 60% dels seus docents són professionals del sector de la cosmètica.

El Campus d'Alcoi de la UPV torna a incloure en el seu programa d'estudis el Màster en Indústria Cosmètica (MIC). El termini de matriculació encara es troba obert i està dirigit a titulats superiors o alumnes d'últim any de carrera, preferiblement de l'àrea de ciències de la salut o similars.

El MIC és completament presencial i el 60% dels seus docents són professionals en el sector de la cosmètica. A més, el màster ofereix la possibilitat de realitzar fins a 600 hores pràctiques en empreses relacionades amb el sector de la cosmètica.

Una altra de les particularitats del màster és la conjunció de formació teòrica i pràctica a l'hora de treballar amb diferents matèries primeres i principis actius en el desenvolupament de nous productes. Paral·lelament, el MIC també aborda l'estudi d'aquelles exigències legals necessàries en el disseny i fabricació de cosmètics. Al remat, els alumnes aprendran a gestionar qualsevol producte cosmètic des de la idea fins a la comercialització, passant pel seguiment d'objectius al llarg de tot el cicle de vida del producte.