El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La ment i obra d'Antón Chéjov es presenta al Teatre Principal d'Alcoi

Teatre Principal d'Alcoi

Les entrades (10 euros) es poden comprar per Internet, en la Taquilla del Teatre Calderón i també en la del Teatre Principal d'Alcoi, aquest últim s'inclou el mateix dia de la representació.

Alcoi és una ciutat que compta amb una gran varietat d'iniciatives culturals, i entre totes elles es troba la programació que ens presenta el 'Teatram Alcoi 2019', des d'octubre fins a desembre.

La companyia de Teatre Circ ens presenta 'Una cita con Antón Chéjov', amb la direcció d'Adolfo Mataix, un espectacle que compila dos relats curts, 'El Oso' (Antón Chéjov) i 'Afterplay' (Brian Friel). A més a més, cal destacar que aquest sera la representació d'inauguració de la primera edició del Festival 'Teatram'.

Per un costat, 'Afterplay' ens conta la trobada vint anys després de dos personatges que apareixen en altres obres de Chéjov, Sonia (L'oncle Vània) i Andrei (Les Tres Germanes). Aquesta situació és curiosa, perquè l'espectador tindrà l'oportunitat de gaudir d'una conversació que transcendeix diferents temes sobre la vida, l'amor i errors del passat, però també coneguera tot el viscut pels dos personatges després que aquests aparegueren en les seues obres corresponents.

Per altra banda, l'obra 'El Oso' relata la visita de Grigori Smirnovd a la casa de la viuda Yelena Popova, per tal de reclamar un deute que havia contret amb el seu difunt marit. La viuda, banyada en les seues pròpies llàgrimes per la pèrdua del seu espòs Nikolai Mijáilovich, es negarà de forma rotunda a pagar-li, i voldrà que el foraster marxe de sa casa. Durant tota l'escenificació es mostrarà un diàleg que viatjara per les emocions dels personatges per tal de donar una solució als conflictes que cada un té que resoldre.

Aquest espectacle és una oportunitat única per a gaudir de la ment i visió que Antón Chéjov transmetia als seus relats i personatges.

Si esteu interessats, les entrades (10 euros) es poden comprar per Internet, en la Taquilla del Teatre Calderón i també en la del Teatre Principal d'Alcoi, aquest últim s'inclou el mateix dia de la representació. I pel que fa a l'obra, aquesta es representarà en octubre, el dissabte 5 a les 20 h, i el diumenge 6 a les 19 h, al Teatre Principal d'Alcoi.