El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Milla Solidària de les Esclaves es correrà enguany per l'avinguda Hispanitat

Eixida de la cursa en la seua primera edició / Facebook

Inscripcions i més informació de la cursa en aquest enllaç.

Aquest diumenge 2 de juny el col·legi Esclaves d'Alcoi ha organitzat la segona milla solidària, iniciativa amb la qual es recaptaran fons per a un projecte educatiu en la ciutat equatoriana de Guayaquil. La principal novetat d'enguany és que la cursa discorrerà per l'avinguda de la Hispanitat, així com la possibilitat de participar amb un dorsal 0. S'espera la inscripció d'uns 300 corredors.

Els organitzadors de la cursa asseguren que el nou emplaçament "permetrà als participants córrer amb l'objectiu d'assolir una bona marca", ja que el trajecte transcorre en terreny pla. També afavorirà la comoditat del públic, gràcies a l'amplada de l'avinguda i a les nombroses cafeteries que hi ha al llarg d'aquesta. Cal dir que la carrera contempla dos recorreguts, un de color roig (amb quatre categories per a participants de 3 a 11 anys), i un altre de color groc (per a les categories sub'16, sub'21, sènior i veterans). El recorregut groc comptarà amb el recorregut d'una milla (1.609 m), és a dir, dues voltes a l'avinguda; mentre que el roig adaptarà la distància a les diferents edats. També cabrà la possibilitat de participar caminant, amb una eixida prevista abans que la dels participants de la milla, per tal de no intercedir en la competició. L'inici està previst a les 10.30 h, i la finalització al voltant de les 12.20 h.

D'acord a les previsions dels encarregats de la cursa s'espera la participació d'uns 300 corredors, entre ells alguns noms il·lustres de l'atletisme de la nostra ciutat com Emili Sellés, Vicente Cardona (guanyador l'any passat), Montse Martínez o Silvia Alós.

Inscripcions i serveis complementaris

La inscripció es pot realitzar de manera telemàtica mitjançant el web timerlap o a les instal·lacions del col·legi Esclaves. La inscripció es tancarà dijous 30 de maig a les 23.59 h, encara que també es pot fer de manera presencial al punt d'inici de la cursa.

Quant als serveis per a corredors, hi haurà possibilitat de deixar les pertinences en un guarda-roba, avituallament en línia de meta, serveis mèdics, trofeus i medalles per als primers classificats, photocall i sessió de zumba en finalitzar la carrera.