El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La millor tapa en maig està a Cocentaina

Cocentaina torna a organitzar un nou mes de ruta gastronòmica per a tastar les tapes del municipi, acompanyades a més de concurs de fotografia o música en directe a les nits. En ARAMULTIMÈDIA pots consultar cadascuna de les 4 rutes i els bars que hi participen.

És la 14 edició les Jornades Gastronòmiques Fira de Tots Sants, que al llarg de tot maig proposa diferents rutes pels bars del municipi per a tastar les tapes. El preu, molt popular, és de 2,5 euros per 'quinto i tapa'.

El president de l'associació de comerciants i hostalers El Comtat, Jordi Vañó, explica que any rere any reben més visitants gràcies a aquesta proposta, i que "també beneficia al comerç, perquè ajuda que la gent conega de prop el comerç tradicional i l'hostaleria en Cocentaina, que tenim molt bon nivell i es complementen una en l'altre". En el mateix sentit parla l'alcaldessa Mireia Estepa, qui es mostra segura que aquesta activitat permet a la gent "sentir eixa atracció tan especial que té el comerç local".

Així, al llarg de maig, i durant cada cap de setmana, 3 o 4 bars participaran en la ruta i oferiran 'quinto i tapa' per 2,50 euros. Clicant en la següent imatge pots descarregar-te la informació completa, amb també els concerts de música o els concursos. Tot seguit, tens cadascuna de les rutes per si vols guardar alguna en concret, tot i que l'ideal és fer les quatre!