El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La millor versió de l'Alcoyano a domicili visita al Villarreal B

Els groguets són segons a la classificació

Després de l'últim desastre de l'Alcoyano a casa, ara toca canviar novament el xip. És fora quan l'equip de Galiana ofereix el seu millor futbol i sobretot en escenaris com el d'aquesta jornada. Els camps amples i els rivals més forts obliguen al Deportivo a ser pràctics. Sense baló armen un bona defensa i quan tenen tenen la possessió els futbolistes són letals. Així va succeir al Martínez Valero i al Rico Pérez. El Villarreal B, no obstant això, sembla l'examen més complicat juntament amb la visita a Mallorca. Els groguets, de la mà de Miguel Àlvarez, han sabut mantindre el model de joc de toc i definició als metres finals. 

En la roda de premsa prèvia el tècnic del Deportivo, Galiana, amb un somriure i de forma natural va reconèixer que aquesta vegada era millor jugar lluny del camp propi. Ironies del futbol i cosa estranya per a un equip acostumat a fer un fortí en El Collao les darreres temporades. "És un equip que no perd la iniciativa i ens va a exigir fer el millor partit", destacà. Per damunt del Mallorca, Galiana va el·logiar els castellonencs als quals considera els millors d'aquest Grup III de la Segona Divisió B. 

Quant a les baixes, Galiana ha confirmat que no estarà present Eldin. L'ex futbolista de l'Hèrcules amb una sobrecàrrega important descansarà per estar en òptimes condiciones la propera jornada. La ,millor de les notícies és la recuperació de Navarro. La qual cosa possibilitarà armar una línea defensiva forta amb cinc efectius en la zona de rereguarda. 

El partit, que es juga el diumenge 4 de febrer a les 12 hores, es vorà en directe mitjançant la retransmissió que farà el Villarreal al seu canal oficial de Youtube i també s'escoltarà en la ràdio online oficial de l'Alcoyano