El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Generalitat pagarà quasi la meitat de la connexió pel riu Riquer fins a la Font del Quinzet

L'Agència Valenciana del Turisme subvenciona un total de 4 projectes a Alcoi

Com ja els ha contat ARAMULTIMÈDIAl'Ajuntament d'Alcoi vol allargar el camí que va del MUBOMA fins a Cervantes, perquè arribe pel riu Riquer fins a la Font del Quinzet. És una senda per a vianants i ciclistes que en un futur connectarà també al Racó de Sant Bonaventura. Doncs bé,  l'Agència Valenciana de Turisme ha aprovat la sol·licitud de la regidoria perquè subvencione part del projecte, i aportarà un total de 23.300 euros, el 45 per cent del total, valorat en 71.750 euros. Aquesta subvenció s'inclou dins del programa destinat a l'adequació dels serveis i recursos turístics, on tan sols es pot presentar un projecte per ciutat.

Aquest és tan sols un dels 4 projectes que subvencionarà enguany l'Agència Valenciana de Turisme, i que suposen un total de 63.000 euros per a Alcoi.

Els altres tres projectes subvencionats s'inclouen dins del programa creat per a la competitivitat de les destinacions turístiques. Ací tenim la promoció de les festes de Moros i Cristians d'Alcoi, que rebrà una subvenció de 23.800 euros. Des del consistori destaquen que ha sigut el projecte que major puntuació ha aconseguit i que rep el màxim subvencionable. També s'han concedit 3.100 euros per al seguiment del Certificat de la Q de Qualitat, que suposa una inversió total de 6.200 euros. I per últim s'han aprovat 4.000 euros per al suport de la prestació de serveis turístics en general.

Lorena Zamorano, regidora de turisme ha destacat que "aquestes subvencions ens ajuden a la promoció turística de la nostra ciutat. El projecte d'unir el Riu Riquer amb la Font del Quinzet farà, que puguem gaudir més encara del nostre entorn natural. Seguirem treballant per impulsar la nostra ciutat com a destinació turística de qualitat".