El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Mitja Marató Unión Alcoyana ultima els preparatius

Presentació de camisetes Mitja Marató Unión Alcoyana

A falta d´una setmana per tancar les inscripcions, la carrera ja compta amb més de 1200 inscrits. A banda dels participants, l´organització ha donat a conèixer les diferents novetats de la IX Mitja Marató, com per exemple les camisetes o les medalles.

El passat dimarts dia 26 de novembre va tindre lloc una roda de premsa al Palacete de Don Rigoberto Albors, on es va explicar amb detall el xicotet canvi del circuit, la presentació de la camiseta commemorativa, els trofeus i la medalla finisher. 

A la presentació van acudir David Blanes en representació de la Unión , Miguel Juan Reig com regidor d´esports, David Miró Albero i David Miró com membres de l´equip de l´organització de la prova i Toni Giner com a president del Club Atletisme Alcoi.

Una de les novetats d´aquesta edició és que els més xicotets en la seua modalitat de Micromarató podran gaudir de la seua camiseta commemorativa, gràcies a Clínica Dental Jordá. Pel que fa als trofeus, s´han modificat respecte a anys anteriors per donar una imatge mes identificativa de la carrera. Els corredors obtindran un valuós record de la carrera, ja que enguany  l´organització ha complit els dessitjos dels participants i han creat la medalla finisher.

Un gran detall és que gràcies a la solidaritat de la Micromarató en la seua IX edició es destinaran els beneficis al projecte “Cuentacuentos en Lenguaje de Signos”, organitzat des de l´Asociació de Persones Sordes d´Alcoi i Comarca. 

Pel que fa al circuit, es manté quasi en la seua totalitat, ja que presenta una xicoteta modificació. El canvi es produix en l´aribadda al carrer Juan Gilalbert, ja que anirà directament per Mestre Laporta a trobar el carrer Gabriel Micó. D´aquesta manera el departament de seguretat vol millorar l´accesibilitat i l´ixida  d´Alcoi

Quant els punts d´animació, de moment hi ha 16 punts confirmats. Entre els grups d´animació es pot trobar ballets, escoles de dansa i ball, grups de música i balls tradicionals, dj y músics amateurs. L´última novetat es que es sustitueixen els globus de temps per motxiles plomes. Aquestes motxiles ajuden als corredors a seguir uns ritmes concrets amb el fi d´aconseguir la meta amb l´objectiu fixat.