El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Mitja Marató d’Alcoi comptarà amb grans atletes

Cartell MMUA 2019

Com cada any corredors d’èlit formaran part d’aquesta gran carrera, que cada volta adquereix més importància en la nostra ciutat. Les cinc modalitats es celebraran el 15 de desembre. Des del 18 de juliol estan obertes les inscripcions i estaran obertes fins el 8 de desembre.

La Mitja Marató d’Alcoi arribarà a la ciutat el 15 de desembre i com cada any es podran vore corredors d’un cert nivell que ja tenen experiència en aquesta carrera. En la modalitat reina, la Mitja Marató, participaran Andrés Micó (guanyador de l’edició MMUA 2017), Octavio Sanchis (guanyador de l’edicio MMUA 2018) i Santi Peidró, atleta local i segon classificat en l’edició MMUA 2018, entre altres.

També en el Quart de Marató, que és la modalitat més popular, es podrà vore a grans atletes, com la corredora d’Alcoi Lorena Rodríguez (guanyadora absoluta de l’edició MMUA 2018) de categoría femenina, i Jordi Bardisa i Mohamed Boufzouz, segon i tercer classificat respectivament, en l’edicio MMUA 2018, en la categoria masculina.  

Cal mencionar, que aquesta carrera és possible en gran part a l’Unió Alcoyana i l’organització tan del club d’atletisme Alcoi com els seus associats i també l’Ajuntament d’Alcoi i altres patrocinadors. També recordar que l’entrega de dorsals de totes les modalitats es realitzarà al Complexe Esportiu Eduardo Latorre. El dia de l’entrega encara és una incògnita, s’informarà amb antelació en les xarxes socials de la Mitja Marató.