El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Mitja Marató d'Alcoi Unión Alcoyana, la cursa més animada

Reunió entre organitzadors, Ajuntament i seguretat / Ajuntament
L'animació es concentrarà a l'Alameda

La recepta per a que la Mitja Marató d'Alcoi Unión Alcoyana siga la cursa més animada és la següent: nou grups de ball, un grup de danses tradicionals, un grup de dolçainers, un grup de rock i una exhibició de grafiters. Amb aquesta animació, l'organització espera que la cursa siga la més animada de la província i de les ciutats mitjanes de tota la Comunitat Valenciana. L'Alameda serà on es concentre tota l'animació del circuit regulat per la Real Federación Española de Atletismo (RFEA) que finalitzarà al CEM Eduardo Latorre.

Els encarregats de portar l'animació a l'Alameda durant la celebració de la Mitja Marató d'Alcoi Unión Alcoyana serán els grups de ball d'Inma Cortés, Ana Botella, Virginia Bolufer, Maite Ponsoda, B&B Ballet, Ballet Gawazi, Rafa Felipe, els gimnassos Onsen i Ben-Gym. El grup de Rock, Grupo Sigma, els dolçainers de "La Degolla" i el grup de Danses "El Carrascar". En la mateixa Alameda, un grup de grafiters realitzaran sobre un plàstic col.locat des de farola a farola un gran mural relacionat amb la carrera.

Amb vora un centenar de voluntaris i efectius, la prova homologada per la RFEA es por realitzar en dos versions: la 1/2 Marató: 21,097 km o 1/4 de Marató: 10,548 km. Hi ha també aquest any una modalitat de relleus d'equips de dos persones per a la ½ marató (del mateix sexe o mixtos).

Alberto Belda, en nom de la regidoria d'Esports, "vol donar les gràcies a tots els grups que han volgut participar i aportar a esta gran festa de la ciutat. Com sempre, els alcoians demostrem que tenim un teixit cultural i associatiu molt gran, i que els reptes ens encanten".

Segueix-me a Twitter: @Rubenet26