El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Mitja Marató es celebra amb èxit i rècords

Mitja Marató Unió Alcoyana

El passat diumenge es va realitzar la IX edició de la Mitja Marató Unió Alcoyana. El nombre d’inscrits va ser de 1904 repartits entre les quatre categories

A les 10:30, quan la Seguritat, la Policia Local i l’organització donaven el vist bo, s’iniciava la carrera. Ousis Zitane va ser el guanyador en la modalitat reina fent un temps de 1 hora, 46 minuts i 48 segons. Amb aquesta marca, Zitane superava el rècord de Andres Micó del 2016. En segon lloc arribava Andres Micó, que va batre el seu propi temps, i el pòdium el va completar Eduardo Verdú. Quant als corredors alcoians, destacar Eric Baena, Santi Peidró i Vicente Juan (de Villena però resideix a Alcoi), ja que van quedar quart, cinqué i sisé, respectivament.

Pel que fa a la categoria femenina, Mari Tamarit va ser l’encarregada de fer-se amb la primera posició amb un temps de 1 hora, 31 minuts i 44 segons. Només 11 segons més tard va arribar Cristina Torre i Arrate Llaguno va completar el pòdium.

En la modalitat de Quart Marató, l’alcoiana Lorena Rodríguez es va fer amb la victòria en 37 minuts i 57 segons, superant d’aquesta manera el seu rècord. Soraya Zamarreño i Mónica Martínez van entrar segona i tercera, respectivament. En la categoria masculina, el guanyador va ser Andrés Navío, seguit de Victor Martínez i Carlos Vidal.

En la modalitat de relleus van ser els components del Club Valerunner Sergio Archau i Raúl Aguilar els guanyadors de la prova amb un temps de 1 hora i 17 minuts. Raúl i David de l’equip Benavente Espí van quedar segons i Juan Carlos i Iván del equip Primos, tercers. En relleus femení el pòdium ha estat format per Yamilka i Pilar (Anunciaciudad), Eva María i María Ángeles (Despistas) i Carolina i Anabel (Tuercaytornillo)

Des de l´organització han vullgut agraïr la gran acollida que va tindre la xicoteta fira del corredor i també als voluntaris, col.laboradors, patrocinadors, departaments involucrats de l’Ajuntament d´Alcoi, Policía Local, grups d´animació, centre d´Esports, Complexe Esportiu Eduardo Latorre i La Unió Alcoyana Seguros.