El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Mitja Marató Unió Alcoyana bat el rècord d'inscrits

Mitja Marató Unió Alcoyana

La gran carrera alcoiana ja compta, amb il.lusió i ganes, els dies per gaudir d´un meravellós dia d'esport pels carrers d'Alcoi. Ja són més de 1800 persones les que s'han inscrit, batent el rècord d'anys anteriors.

Aquest diumenge Alcoi viurà un gran dia d´esport, ja que torna la Mitja Marató en la seua 9a edició. Enguany han hagut moltes novetats, com la camiseta commemorativa o la creació de la medalla finisher perquè tots tinguen la seua medalla i acaben la carrera devanits.

La MMUA, que cada any es supera i adquereix més popularitat, compta ja amb més de 1800 inscrits. D'aquesta manera ja ha batut el record de les edicions anteriors. L'organització ha deixat uns dies extres perquè la gent que vullga apuntar-se encara puga fer-ho, i per això han obert el plaç fins el dimecres a les 14.00h. Només acabada eixa data està estudiant-se la possibilitat d´esgotar els dorsals pero sense camiseta. 

Cal mencionar, que l’entrega dels dorsals es farà en tres dies: el divendres de 18:00h a 20:00h, el dissabte de 11:00h a 13:00h i de 18:00h a 20:00h i el diumenge de 8:00h a 9:30h.