El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La moda de les motxilles de videojocs, sèries de TV i pel·lícules

Les motxilles inspirades en les teves pel·lícules, videojocs i sèries de TV preferides són les reines de l'street style. De fet, s'han convertit en e…

Les motxilles inspirades en les teves pel·lícules, videojocs i sèries de TV preferides són les reines de l'street style. De fet, s'han convertit en el complement predilecte dels nens i no tan nens. Segur que trobes una perfecta per a tu dins de l'extens catàleg de Megamochilas.

Lluny de ser una tendència passatgera, les motxilles han arribat al nostre armari per quedar-se. No en va, són tan còmodes, segures i elegants que molts famosos (com Ryan Gosling, Kylie Jenner, Chris Hemsworth o Rihanna) ja han sucumbit als seus encants.

Per què comprar motxilles de pel·lícules, videojocs i sèries de TV en Megamochilas?

Afegeixen originalitat a qualsevol look casual

Portar una motxilla basada en les pel·lícules, videojocs o sèries televisives amb les que més t'identifiques et permet aportar una espurna d'originalitat als teus outfits. Ja sigui per anar a classe o per viatjar, aquest tipus d'accessoris no solen passar desapercebuts.

Dins de les motxilles frikis hi ha una gran varietat de models diferents per adaptar-se a tota classe d'estilismes i necessitats. Així, pots trobar des de bosses amb cordons per al gimnàs fins carteres infantils amb rodes per a l'escola.

Tots sabem la importància que tenen els complements a l'hora d'armar un outfit. De fet, gràcies a ells podem aconseguir un estil personal que sigui capaç de definir-nos i que ens ajudi a marcar la diferència. En aquest punt les nostres franquícies favorites poden ser-nos de gran ajuda, no creus?

Un accessori per a totes les edats

Molta gent encara creu que les motxilles de videojocs, pel·lícules i sèries televisives són només per als més petits de la casa. Certament, un bon nombre d'elles es fan servir per a la llar d'infants o l'escola, a més d'estar basades en les ficcions infantils més populars (Bob Esponja, Cars, Frozen, Mickey Mouse, etc.).

Els videojocs, pel·lícules i sèries de televisió agraden a tot tipus de persones amb independència del seu gènere o edat. Així, una motxilla basada en Avengers, Joc de Trons, Fortnite, Ricky i Morty o Star Wars pot fer les delícies tant de nens com d'adults. No en va, es tracta d'un tipus d'accessori molt demandat pels geeks.

Personalitza el el màxim teu estil amb Megamochilas

El millor de portar una motxilla friki és mostrar-li a tots quins són els teus videojocs, sèries i pel·lícules preferides. No en va, aquest accessori pot ser l'excusa ideal per a entaular converses i conèixer a persones amb gustos afins als nostres.

Òbviament, mai ens posaríem una motxilla que no encaixés amb les ficcions i personatges que més ens agraden. Per això és important acudir a botigues especialitzades que, com Megamochilas, tinguin models de totes les franquícies imaginables (Pokémon, Vampirina, Marvel, Mario Bros, Bola de Drac, Harry Potter...).

En definitiva, una motxilla friki és la millor manera de donar un toc personal i cridaner al teu outfit. A més, segur que en Megamochilas trobes el model que necessites per homenatjar als teus videojocs, pel·lícules i sèries televisives favorites. No les deixis escapar!