El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La moda ecològica feta a Alcoi arriba als platós d'Antena 3

L’actor i ballarí Pablo Puyol vesteix una prenda ecològica de la marca alcoiana Loobo en Antena 3.

Per a qui encara no conega la marca de roba ecològica Loobo, creada i dirigida per dos jóvens Alcoians, ha de saber que és una botiga online que aposta pel comerç local de roba d’home ecològica i sostenible.

Aquests dos emprenedors han treballat molt perquè la seua marca de roba es conega en tota Espanya. Tant es així que un dels seus polos hi ha eixit en el programa d'Antena3 ‘El Desafío’, en el qual un grup de 8 famosos s’enfronta a complicades proves amb l’objectiu de ser el millor del joc.

Entre els seus participants es troba Pablo Puyol, un actor i ballarí que molts coneixeran pel seu personatge, Pedro, en la sèrie de televisió ‘Un paso adelante’.

A l’actor li van agradar tant els models de polos de Loobo, que ahir en el programa que es va emetre, Pablo Puyol va exhibir la peça que està tenint més demanda, que és el polo d’edició limitada Eclipse.

Els dos jóvens alcoians, Aarón Moncho i Andrea Pérez estan molt entusiasmats amb el projecte i encara que duen poc temps, “és gratificant veure com les col·laboracions d'aquest tipus ixen bé. És important el fet que persones reconegudes, que s'han guanyat el seu lloc a pols, dia rere dia, com Pablo Puyol confien en la nostra marca de roba i sobretot siguen afins a la filosofia Slow Fashion”. 

Aquesta filosofia és l'oposició a la moda industrialitzada, coneguda amb el terme “Fast Fashion”. Per tant, el terme Slow Fashion és un moviment de conscienciació amb el medi ambient i l'entorn social on es produeixen les peces, dóna suport al consum responsable i tracta de conscienciar sobre l'impacte en el medi ambient, sobre l'esgotament de recursos que estem patint.

Els dos emprenedors saben, que “entre tots estem canviant la forma de consum cap a un model sostenible, ètic i responsable i que aquests xicotets actes sumen.”

 

Si vols vore tots els tipus de peces que té Loobo, pots entrar en la seua web i aprofitar el descompte especial del 30% del Polo “Eclipse” que durarà una setmana. Per cada comanda rebràs un regal: la teua màscara a joc amb el polo.